Follow

Sådan laver du en vinterbane-guide

Mange klubber laver vinterbane med nye tee-steder og vinter-greens og det er selvfølgelig understøttet i systemet. Denne guide viser hvordan du forbereder banen inden opmåling og hvordan du gør baneguiden klar efterfølgende.

Forberedelse og opmåling:

1. Opret et (eller flere) nyt tee-sted på banen og kald det fx. Vinter Tee og vælg den farve du ønsker det skal have i baneguiden. Se evt her hvordan.
  2. Efter en synkronisering (under "Data Management") finder du nu det nye tee-sted i opmålings-app'en og kan måle både de nye tee-steder og "Winter Green" ind.

Klargør til baneguide:

1. Tjek at opmålingerne er som ønsket via Editing Interfacet på de enkelte huller.
  2. Klik på "Course Guides" i hovedmenuen og vælg din nuværende baneguide for banen.
  3. Tryk på [Copy]-knappen og kald din nye guide fx Vinterbanen.
  4. Åben din nye baneguide fra listen og tryk [Edit]
  5. Slå elementet "Winter Green" til i listen over aktive elementer nederst på siden.
  6. Sørg for at du, hvis du har oprettet en vinter tee, markerer den som aktiv øverst til højre.
  7. Tryk på [Save]-knappen nederst til højre når du har valgt dit indhold.
  8. Du er nu klar til at publicere din vinterbane digitalt ved at trykke på [Release new version]-knappen.
  9. Husk også at gøre guiden tilgængelig for andre, ved først at trykke [Show] og derefter [Unlock] til højre på guidens side.
  10. Nu er din vinterbane klar til brug!